Göm menyn

Utbildningsprogram på grundnivå

Program


Våra program 2015/2016


Våra utbildningsområden


Linköpings universitet har ett stort utbud av utbildningsprogram som spänner över alla områden. Många program kombinerar också flera ämnesområden så att du som student kan bredda dina kunskaper ännu mer.

Att arbeta öppet och gränsöverskridande är vår starkaste tradition. På det sättet har vi skapat utbildningar som förenar bland annat teknik och medicin, juridik och ekonomi samt teknik och ekonomi.

Fördelar med att läsa ett program

Alla universitetsstudier bygger på kurser. Men när du väljer ett utbildningsprogram väljer du ett färdigt kurspaket och blir antagen och garanterad en plats för hela studietiden. På de flesta program har du möjlighet att anpassa utbildningen genom att välja mellan olika inriktningar eller med valbara kurser.


 

Knapp läs om tidigare studenter

 

Länkar

Studera med funktionshinder

Utlandsstudier

Studieavgifter - för studenter utanför EU/EES och Schweiz

Fristående kurser

Påbyggnadsprogram

Beställ katalog

Antagningsstatistik

 

Studentbloggar

bloggare

 

Tråkigt att roligheterna tar slut på söndagen (2015-04-26)

Här sitter jag och lyssnar på Taylor Swift och väntar på att jag ska ta tag i söndagen. Sofia var här i helgen vilket var roligaste på länge, men får alltid lite ångest när vi skiljs åt. Vi ska inte [...]

Besök i Södertälje! (2015-04-25)

Mamma och Pappa på visit!

En lördag fylld av roligheter (2015-04-25)

  Det goda livet har en paus och är tillbaka en sväng på tisdag, sen försvinner det igen och är tillbaka den 10 maj (dvs due date för mitt final draft). Tänkte att jag skulle LEVA i skolan idag men så [...]Sidansvarig: webbredaktoren@liu.se
Senast uppdaterad: 2015-04-02