Göm menyn

Systemvetare, 180 hp

Systemvetare


Det här är en utbildning för dig som vill arbeta i det spännande gränslandet mellan ny teknik, organisation och användare. Kom och forma din framtid tillsammans med oss, och bli en eftertraktad och skicklig systemvetare.

 

Som systemvetare från Linköpings universitet kommer du att ha en unik kompetens på arbetsmarknaden – du förstår hur IT påverkar oss människor och hur IT kan stödja och utveckla företag och offentliga organisationer. Vår utbildning är tvärvetenskaplig, vilket betyder att du studerar IT och verksamhet utifrån flera olika ämnen och perspektiv. Den är samtidigt verksamhetsnära och bygger till stor del på projektarbete, med fokus på samspelet mellan människa, teknik och organisation. Programmets upplägg ger möjlighet till både praktik och studier utomlands.

 

Anmälningsinformation

Förkunskapskrav:
Grundläggande behörighet samt områdesbehörighet 5 (matematik B och samhällskunskap A) eller områdesbehörighet A5 (matematik 2a alternativt matematik 2b alternativt matematik 2c och samhällskunskap 1b alternativt 1a1 + 1a2).
Studiestart: Höstterminen 2017
LIU-50008
Studietakt: Helfart
Ort: Linköping
Nivå: Grundnivå

 

studentbloggar

Följ gärna våra studentbloggare

 

Till Studentbloggarna

 


Studiestart Höst 2016

StängtStängt för ansökan.
 

 

Anna, tidigare student

Namn: Anna EldhAnna, tidigare student
Jobb: IT- och verksamhetskonsult på Advania

Till artikeln om Anna, tidigare student

Länkar om programmet

 

Mer om att plugga på LiU

 



Sidansvarig: webbredaktoren@liu.se
Senast uppdaterad: 2016-10-27