Göm menyn

Civilingenjör i industriell ekonomi, 300 hp

Civilingenjör i industriell ekonomi, 300 hp


Industriell ekonomi i Linköping - en av Sveriges mest eftertraktade etablerade idéburna civilingenjörsutbildningar. Vi utbildar framgångsrika ingenjörer som bemästrar både teknik, matematik och affärsverksamhet – en kombination som banar väg för många spännande yrkesmöjligheter.

Linköpings universitet var först med en civilingenjörsutbildning som överbryggade gapet mellan teknik och företagande. Sverige hade skickliga tekniker och ett framgångsrikt affärsklimat, men för att möta framtida utmaningar med teknikens affärsmässiga förverkligande behövdes civilingenjörer med bredd och flexibilitet över båda världarna.

Behovet av rörlighet och spänst hos våra bästa teknikföretag har inte precis minskat med åren. Efterfrågan på brett utbildade civilingenjörer med nyfikenhet, fantasi och drivkraft är stor i dagens globala affärsmiljöer. För den som väljer en civilingenjörsutbildning i snittet mellan teknik- och affärsverksamhet har möjligheten att utveckla sig, i nästan vilken riktning som helst, inga gränser.

 

Anmälningsinformation

Förkunskapskrav:
Grundläggande behörighet
samt
Områdesbehörighet 9 (Fysik B, Kemi A, Matematik E)
eller
Områdesbehörighet A9 (Fysik 2, Kemi 1, Matematik 4)
Studiestart: Höstterminen 2015
Anmälningskod: LIU-50101
Studietakt: Helfart
Ort: Linköping
Nivå: Grundnivå

 

matilda, Philip, Robert, Robin och Saras bloggar

matilda_pasanenPå den här bloggen kommer ni kunna följa mitt studentliv, där det inkluderas festligheter, träning, studier och umgänge.

Till Matildas blogg

 

Philip

Philip heter jag och jag läser mitt andra år. Min blogg bjuder på tjo och tjim och förhoppningsvis ett och annat visdomsord om livet vid Linköpings universitet.

Läs Philips blogg

RobertFölj mig, som åker från lilla Linköping till stora Seoul på utbytesstudier vid Hanyang University. Spännande studier, mycket mat och roliga resor kommer göra mitt utbyte till ett exotiskt äventyr! 

Läs Roberts blogg

RobinLäser tredje året på och befinner mig i Fukuoka, Japan, läsåret 14/15. I bloggen kommer jag ta upp diverse saker som rör mitt dagliga liv, skolan och allt annat som jag anser världen behöver veta!

Läs Robins blogg

 

Sara, bloggande student Skriver exjobb på start-up företaget Aqwary och driver Experimentfabriken AB på fritiden. Häng med mig i livet som studentprenör och följ med på resan till Guatamala City och MIT Start Up Workshop i vår.

Läs Saras blogg

Nytt gym? (robol095, 2015-03-29)
Pitch tävling (sarma059, 2015-03-27)
Trött pöjk (Philip Bowall, 2015-03-26)

Intervju med en student på utbildningen


Studiestart höst 2015

ÖppetÖppet för ansökan,
fram till 15 april

 

 

Klicka här för att ansöka

 

Länkar om programmet

 

Reportage

Gymnasiecaset

För sjätte året anordnade Industriell ekonomi tävlingen Gymnasiecaset.

Daniel Emanuelsson, student på programmet, har utsetts till Årets Teknolog 2105 och fått ett skräddarsytt sommarjobb på ABB Styrsystem Service.

Mer om att plugga på LiU

 

Lisa, tidigare student

Namn: Lisa EkLisa
Jobbar: Konsult på XLENT Strategy

Till intervjun med Lisa

 

Kontaktperson

Formuläret nedan går till studievägledare vid Tekniska högskolan.

 

Skicka en fråga

Mitt namn är:

Min e-mail är:

Min fråga är:Sidansvarig: webbredaktoren@liu.se
Senast uppdaterad: 2015-03-20