Göm menyn

Press - för journalister

Senaste pressmeddelanden från LiU

Varför mormor inte skaffar smartphone (Linköpings universitet, 2015-01-23)

Under olika skeden i vårt liv har vi olika relation till saker. Under den period vi sätter bo kan det vara viktigt att omge sig med heminredning och teknikprylar. Men behovet av materiella ting avtar över tid. Det visar två forskare från Linköpings universitet.

Fem företagsledare säger ifrån (Linköpings universitet, 2015-01-09)

Fem företagsledare bjuder in till samtal för ett hållbart, ekonomiskt starkt och attraktivt Sverige. Ett White papper, framtaget i samarbete med Linköpings universitet, presenteras vid ett seminarium tisdagen den 13 januari, kl 13.30 – 15.00 i A-huset, Campus Valla, Linköpings universitet, sal ACAS.

Östergötland – miljöteknikregionen framför andra (Linköpings universitet, 2015-01-08)

Välkommen till det tionde Miljöteknikminglet som i år handlar om visioner för Östergötland som framtidens ledande miljöteknikregion. Miljöteknikminglet är en del av E-week och hålls på Linköpings universitet, A-huset, Campus Valla, onsdag den 14 januari 2015, 10.30 - 16.30.

Fler pressmeddelanden

LiU på Youtube

Mer om LiU:s grafiska profil

Grafisk profil för LiU