Göm menyn

Press - för journalister

Senaste pressmeddelanden från LiU

Norrköping - den smarta staden (Linköpings universitet, 2015-04-27)

Med exempel från Kolmårdens djurpark, shoppinggallerian Mirum och universitetets lokaler i Norrköping presenteras resultatet från forskningsprojektet Smart stad med Sakernas internet måndagen den 4 maj, med start klockan 16.00 på Linköpings universitet, Campus Norrköping. Press är välkommen att delta.

Musikalisk hyllning till Tage Danielsson (Linköpings universitet, 2015-04-23)

Två av Sveriges hetaste unga kompositörer bidrar med specialskriven musik när Linköpings universitet 40-årsjubilerar. Nyskriven promotionsmusik förgyller högtiden den 23 maj och den akademiska festkonserten inleds med ett uruppförande, en hyllning till Tage Danielsson.

Storsatsning på molekylärmedicinskt centrum vid Linköpings universitet (Linköpings universitet, 2015-04-23)

Det nya forskningscentrumet - Wallenberg centrum för molekylärmedicinsk forskning vid Linköpings universitet - ingår i en nationell plan för att Sverige ska återta sin världsledande position inom medicinsk forskning. Bakom centrumet står Knut och Alice Wallenbergs Stiftelse tillsammans med Linköpings universitet och Region Östergötland.

Fler pressmeddelanden

LiU på Youtube

Mer om LiU:s grafiska profil

Grafisk profil för LiU