Göm menyn

Press - för journalister

Senaste pressmeddelanden från LiU

Visualiseringsteknik ska underlätta beslutsfattande (Linköpings universitet, 2015-03-27)

​En avancerad interaktiv studio på Linköpings universitet ska erbjuda politiker, forskare och planerare tekniskt stöd i möten där svåra beslut måste fattas. Måndag 30 mars invigs Norrköpings beslutsarena

Sju nya hedersdoktorer vid Linköpings universitet (Linköpings universitet, 2015-03-26)

Fyra utländska forskare, två svenska företagsledare och en folkbildare blir hedersdoktorer vid Linköpings universitet. De promoveras vid en ceremoni i maj.

80 miljoner till ny forskningssatsning på resurseffektivitet och cirkulär ekonomi (Linköpings universitet, 2015-03-25)

Linköpings universitet har fått uppdraget att leda ett nytt forskningsprogram och tillsammans med universitetet i Lund och Chalmers utveckla innovativa lösningar kring produktdesign och resurseffektivitet.

Fler pressmeddelanden

LiU på Youtube

Mer om LiU:s grafiska profil

Grafisk profil för LiU