Göm menyn

Press - för journalister

Senaste pressmeddelanden från LiU

Forskarmiljoner till kroppens egna nätverk (Linköpings universitet, 2016-04-15)

Stiftelsen strategisk forskning, SSF, har beviljat ett anslag på närmare 35 miljoner kronor till projektet Smart internt kroppsnätverk. Huvudsökande är Magnus Berggren, professor i organisk elektronik vid Linköpings universitet. Forskningen ska bedrivas inom BioCom Lab tillsammans med Acreo Swedish ICT och SICS/KTH.

Pressinbjudan: Hållbarhetsutställning invigs på Campus Norrköping (Linköpings universitet, 2016-04-12)

Den 14 april invigs hållbarhetsutställningen Walk the Talk på Campus Norrköping. Utställningen lyfter fram exempel på miljöförbättrande åtgärder.

Stor potential att ladda elbilar (Linköpings universitet, 2016-04-07)

En miljon elbilar skulle hushållen kunna ladda upp på nätterna med de elinstallationer som finns i dag. Det visar beräkningar utförda av forskare vid Linköpings universitet och VTI. Men det krävs en bred satsning på laddinfrastruktur.

Fler pressmeddelanden

LiU på Youtube

Mer om LiU:s grafiska profil

Grafisk profil för LiU