Göm menyn

Press - för journalister

Senaste pressmeddelanden från LiU

Pressinbjudan: Linköpings universitet hyllar Årets alumner (Linköpings universitet, 2014-09-30)

Peter Agnefjäll, vd och koncernchef för IKEA, och Elnaz Baghlanian, kansliansvarig för Svenska PEN, är Årets alumner vid Linköpings universitet. De tar emot utmärkelsen vid en ceremoni på Campus Valla i Linköping den 3 oktober.

Slutet för alla skakiga mobilvideor (Linköpings universitet, 2014-09-26)

Suddiga bilder och skakiga videor är snart ett minne blott, i alla fall om de är tagna med mobilen. Erik Ringaby, nybliven doktor i datorseende vid Linköpings universitet, har tagit fram ett motmedel som snart kan bli en app i din telefon.

Linköpings universitet bidrar till Clinton Global Initiative (Linköpings universitet, 2014-09-24)

Att få stopp på tjuvskyttar av noshörningar i Kenya är ett prioriterat projekt inom Clinton Global Initiative. Projektet leds av Stimson center i Washington med Security Link vid Linköpings universitet som teknikpartner.

Fler pressmeddelanden

LiU på Youtube

Mer om LiU:s grafiska profil

Grafisk profil för LiU