Göm menyn

Insidan - för dig som är anställd vid LiU

Välkommen till Insidan! Här hittar du som anställd vid LiU interna nyheter och reportage, handböcker, blanketter och annan information som du kan behöva för ditt dagliga arbete.


Interna nyheter

Bild: Vägvisare

JFC Career Day 2016

Välkommen till Junior Faculty Club Career Day 2016. Årets tema är hur unga forskare kan övergå till en karriär utanför den akademiska världen. torsdag 3 november, anmäl dig redan nu!

Bild: A-huset, Campus Valla.

Program för chefsdagen

Nu finns programmet för Chefsdagen, för chefer med personalansvar, tillgängligt med bland annat besök av professor Michel West, Lancaster University. Anmäl dig senast 13 november.

Bild: Tangentbord med vote-knapp. Foto: Istockphoto.

Elektroniskt lärarval

För första gången vid LiU ska lärarnas representanter i universitetsstyrelsen utses genom ett elektroniskt valförfarande. Efter utvärdering kan systemet komma att användas i fler valsammanhang.

Bild: Stillbild från filmen.

Film: Energispartips

Akademiska Hus, tillsammans med LiU, arbetar ständigt med hållbarhetsfrågor. Stort fokus ligger på att minska mängden energi i byggnaderna. Här kommer några spartips i filmformat!

Bild: Konstverket tiger vid US Norra entré.

Se konsten på US

Följ med Konstföreningen KUL på guidad visning av konsten på Framtidens US 26 oktober. Anmäl dig nu! Turen är kostnadsfri och tar en timme!

LiU-studenter tränar nyanlända i fotboll.

Sök medel i flyktingfrågan

Möjligheten att söka medel för insatser och projekt inom ramen för LiU:s initiativ i flyktingfrågan annonserades i våras. Nu finns möjlighet att söka för aktiviteter under hösten.

Bild: Nyanlända studenter. Foto: Peter Modin

Anlita en nyanländ praktikant

LiU och andra myndigheter har fått i uppdrag av regeringen att tillhandahålla praktikplatser för nyanlända. Nu finns möjlighet för institutioner/enheter att anmäla sitt intresse.

Bild: Flygbiljetter. Istockphoto.

Resebidrag

Nu är det dags att söka resebidrag från Knut och Alice Wallenbergs jubileumsfond. Sista ansökningsdag är den 30 oktober.

Bild: Dekal Gröna linjen

Gröna linjen på hela Norrköping

Sedan i maj har det varit möjligt att sortera matavfall i personal- och studentkök i Täppan. Nu införs möjligheten på hela Campus Norrköping.

Bild: Händer.

Nominera till chefs- och ledarpriset

Nu är det dags att nominera kandidater till chefs- och ledarpriset 2016, ett årligt pris för gott ledarskap. Sista datum för nominering är den 27 oktober.


Läs fler nyheter

Driftinformation

Det finns för närvarande inget innehåll.

Läs mer

LiU-ledare

HR-webben - Rapportera frånvaro, resor och utlägg

Dagens lunchLiU:s initiativ i flyktingfråganChefs och ledarpriset 2016Framtidens LiU - projektet campus LiU

Genvägar (Campusbussen och mycket annat)

A -Ö

 

LiU-frågan:

Det finns ingen fråga just nu

 

Reportage

Blickar tillbaka på Kalas

Jean-Michel Housset blickar tillbaka på Kalasaffischer. Foto: Åsa Borg.I nio år har Jean-Michel Housset varit den drivande kraften bakom Kalasmottagningen. Nu gör han en tillbakablick innan det är dags att lämna stafettpinnen vidare.

 

 

 

Namn & Nytt

Namnsdagar

Nyanställningar

Jonas Lundberg har befordrats till biträdande professor i informationsdesign vid ITN från den 1 april 2016.

Carl Hemmingsson har befordrats till biträdande professor i halvledarmaterial vid IFM från den 1 juli 2016.

Mer Namn & Nytt

 

Porträtt

Bild: Kalle Karlström, Akademiska hus.Innanför bygg- stängslet arbetas det för fullt när lärmiljöerna i D-huset byggs om till kontors- arbetsplatser. Det är halvtid i bygget och Kalle Karlström från Akademiska hus bjuder på guidad visning.

 


Förslagslåda

Anställd? Skicka in dina idéer om hur LiU:s verksamhet kan förbättras. Alla förslag välkomnas, stora som små!

Jag föreslår: *

Min e-postadress:

 

Kalendarium

Här skulle ett RSS-flöde visats. Att det inte gör det kan bero på att RSS-flödet innehåller fel eller att länken till RSS-flödet är fel. Om detta inträffat för ett RSS-flöde du vet fungerar bör du höra av dig via gällande supportkanaler.

Läs mer i kalendariet
Sidansvarig: elisabet.wahrby@liu.se
Senast uppdaterad: 2016-10-24