Göm menyn
Mingel
Career Talks
Mick

 

Håll kontakten med Linköpings universitet!

LiU Alumni är ett sätt för alumner (tidigare studenter) från Linköpings universitet att hålla kontakten, med varandra och med universitetet. Även om studietiden här tar slut behöver inte din relation med oss göra det.

Genom att anmäla dig till LiUs alumninätverk får du inbjudningar till våra alumnievent, som ofta består av mingel, mat och något spännande föredrag eller underhållning (till exempel studentspex). Nätverket är också till hjälp om du vill hitta tidigare studiekompisar och bygga nätverk av gamla och nya kontakter. Alla medlemmar får tidningen LiU Magasin hem i brevlådan med reportage om intressant forskning, spännande alumner och nyheter från universitetet.

 

Håll kontakten genom att bli medlem eller logga in här

 


 

Medverka!

KalendariumKalendarium

För att kunna anmäla dig till en del av träffarna behöver du vara medlem i alumninätverket. Medlemskapet kostar ingenting.

Alumniträff med spex 24/2-15

Alumniträff i samband med kommande uppsättning av Linköpings Studentspex.

Öppna föreläsningar

Alumner är förstås också lite extra välkomna till LiU:s öppna föreläsningar. Några exempel:

Strimman på Campus Valla om Filosofiska fakultetens forskning.

Forskning i framkant på Campus US om aktuell medicinsk forskning.

Samtal vid Strömmen på Visualiseringscenter C.

 

Alumnibloggen

Läs alumnibloggen

 

 

 

A CHANGE IS GONNA COME (Emilia, 2014-10-29)

Gästblogginlägg av Per Sjödell, LiU alumn från Internationella Ekonomprogrammet (tyska), examen 1997 Från Linköping mot det okända 17 år har passerat sedan jag svettades över magisteruppsatsen i min [...]

Alumniträff i Stockholm slog hål på karriärmyter (Maria Karlberg, 2014-10-24)

På kvällen den 21 oktober anordnade Linköpings universitet tillsammans med Marknadsbolaget East Sweden en alumniträff på World Trade Center i Stockholm. Kvällen bjöd bland annat på trevligt mingel och [...]

”Årets alumner gjorde mig stolt och glad att vara LiU-alumn” (Maria Karlberg, 2014-10-21)

Nu har vi fått utvärderingen från eventet Årets alumn den 3 oktober och det är rolig och uppmuntrande läsning. Merparten av deltagarna är mycket nöjda. Det är en jämn fördelning mellan studenter, [...]


Facebook

 


Namn och nytt


Jenny Håkansson är avfallsingenjör på Grontmij i Stockholm. Hon har läst Miljövetarprogrammet (fil kand) med examen 2005.

Bernt Arbegard är Senior HW Development Engineer på Assa Abloy i Stockholm. Han har läst Teknisk fysik och elektroteknik (civ ing) med examen 1981.

Anders Sjökvist är Senior Vice President på Acando i Stockholm. Han har läst Datateknik (civ ing) med examen 1986.

Mattias Andersson är Senior Software Developer på MFEX Mutual Friend Exchange i Umeå. Han har läst Datateknik (civ ing) med examen 1995.

Sara Holmgren är projektledare/vd på People Insight i Stockholm. Hon har läst Ekonomprogrammet med examen 1984.

Lars Friberg är projektledare/konstruktör på Elektromontage i Söderköping. Han har läst Elektroteknik (ing) med examen 2006.

Johan Midbjer är Project Manager inom SHL Group. Han har läst Teknisk fysik och elektroteknik (civ ing) med examen 2010.

Richard Nilsson är Software Engineer på Visma SPCS i Växjö. Han har läst Teknisk fysik och elektroteknik (civ ing) med examen 2004.

Per Nilsson är kommunikations- och analyschef hos Nya Moderaterna. Han har läst Politices magisterprogrammet med examen 2007.

Alexandre Aubry är Process & Product Development Manager på Norrona Sport i Göteborg. Han har läst Manufacturing management (master) med examen 2008.


Hitta oss på...

LinkedIn

LinkedInLiU Alumni på LinkedIn

TwitterSidansvarig: alumni@liu.se
Senast uppdaterad: 2014-10-24