Göm menyn
Mingel
Career Talks
Mick

 

Håll kontakten med Linköpings universitet!

LiU Alumni är ett sätt för alumner (tidigare studenter) från Linköpings universitet att hålla kontakten, med varandra och med universitetet. Även om studietiden här tar slut behöver inte din relation med oss göra det.

Genom att anmäla dig till LiUs alumninätverk får du inbjudningar till våra alumnievent, som ofta består av mingel, mat och något spännande föredrag eller underhållning (till exempel studentspex). Nätverket är också till hjälp om du vill hitta tidigare studiekompisar och bygga nätverk av gamla och nya kontakter. Alla medlemmar får tidningen LiU Magasin hem i brevlådan med reportage om intressant forskning, spännande alumner och nyheter från universitetet.

 

Håll kontakten genom att bli medlem eller logga in här

 


 

KalendariumKalendarium

För att kunna anmäla dig till en del av träffarna behöver du vara medlem i alumninätverket. Medlemskapet kostar ingenting.

Alumniträff med spex 24/2-15

Alumniträff i samband med kommande uppsättning av Linköpings Studentspex.

Öppna föreläsningar

Alumner är förstås också lite extra välkomna till LiU:s öppna föreläsningar. Några exempel:

Strimman på Campus Valla om Filosofiska fakultetens forskning.

Forskning i framkant på Campus US om aktuell medicinsk forskning.

Samtal vid Strömmen på Visualiseringscenter C.

 

Alumner inspirerar studenter

Alumner som berättar i korta filmer om vad de jobbar med, för att inspirera blivande studenter. Det är kärnan i Vem vill du bli?, Linköpings universitets nya studentrekryteringskampanj. På kampanjsidan finns också resultaten från en alumnienkät, där 98 % har svarat att de skulle rekommendera LiU till en vän.

Till kampanjen Vem vill du bli?


Alumnibloggen

Läs alumnibloggen

 

 

 

Ingen kommer ihåg en fegis! (Emilia, 2014-12-17)

Gästbloggare: Erika Sandström, LiU-alumn från civilingenjör Informationsteknologi (IT). För att utvecklas som person tror jag att man hela tiden måste våga utmana sig själv, våga gå utanför sin [...]

25 år som företagare – en personlig tillbakablick (Emilia, 2014-12-10)

Gästblogginlägg av Henry Jonasson, LiU-alumn från Maskinlinjen, examen 1986 Ja, det är med stor glädje som vi nu i augusti 2014 kunde fira mitt företag Maincons 25-årsjubileum, det är trots allt en [...]

Det började med Omberg (Emilia, 2014-12-01)

Gästblogginlägg av Ewa Christina Johansson LiU-Alumn från Kulturvetarprogrammet, Historia 3, Svenska 1 Historieintresserad och med författardrömmar landade jag i slutet på 80-talet i Linköping för att [...]


Facebook

 


Namn och nytt


Kim Alkeryd är medicinteknisk ingenjör på Hallands sjukhus Halmstad och har läst Teknisk fysik och elektroteknik (civ ing) med examen 2010.

Katarina Dolezal är KBU laege på Sygehus Sönderjylland. Hon har läst Läkarprogrammet med examen 2013.

Kasra Faramarzi är Design Engineer på Volvo Car Group och har läst Maskinteknik (civ ing) med examen 2014.

Tanju Binte Gofran är Scientific Assistant på Hochschule Karlsruhe - Technik und Wirtschaft och har läst Mechanical Engineering (master) med examen 2013.

Erik Josefsson är projektledare i Projektgruppen Mälardalen AB. Han har läst Design och produktutveckling (civ ing) med examen 2014.

Fredrik Lindqvist är leg. psykolog på Landstinget i Östergötland. Han har läst Psykologprogrammet med examen 2010.

Dennis Lundquist är Associate på Northlaw AB och har läst Affärsjuridiska programmet med examen 2013.

Per Martinsson är sjukgymnast/ägare på PM Fysio. Han har läst Sjukgymnastprogrammet med examen 2009.

Alexander Mbye Johansson är driftchef på Kårservice Östergötland AB. Han har läst Samhälls- och kulturanalys med examen 2014.

Marcus Öberg är infrastrukturkonsult på Pontarius AB. Han har läst Kommunikations- och transportsystem (civ ing) med examen 2006.


Hitta oss på...

LinkedIn

LinkedInLiU Alumni på LinkedIn

TwitterSidansvarig: alumni@liu.se
Senast uppdaterad: 2014-12-12