Göm menyn

Career Talks 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håll kontakten med Linköpings universitet!

LiU Alumni är ett sätt för alumner (tidigare studenter) från Linköpings universitet att hålla kontakten, med varandra och med universitetet. Även om studietiden här tar slut behöver inte din relation med oss göra det.

Genom att anmäla dig till LiUs alumninätverk får du inbjudningar till våra alumnievent, som ofta består av mingel, mat och något spännande föredrag eller underhållning (till exempel studentspex). Nätverket är också till hjälp om du vill hitta tidigare studiekompisar och bygga nätverk av gamla och nya kontakter. Alla medlemmar får tidningen LiU Magasin hem i brevlådan med reportage om intressant forskning, spännande alumner och nyheter från universitetet.

 

Håll kontakten genom att bli medlem eller logga in här

 


 

KalendariumKalendarium

För att kunna anmäla dig till en del av träffarna behöver du vara medlem i alumninätverket. Medlemskapet kostar ingenting.

Sista dag att dela LiU-minnen och vinna bokmässebesök 1/8

Vi firar LiU:s 40-årsjubileum med en fototävling för alumner - vinn inträde och mingel på Bokmässan i Göteborg!

Alumnikalas 2/9

Vi välkomnar nya alumner i samband med Kalasmottagningen i Saab Arena.

LiTH:s alumnigolf 12/9

Golftävling för alumner från Tekniska fakulteten (LiTH).

Årets alumner firas 10/11

LiU firar Årets alumner. Mer information kommer.


Alumnibloggen

Läs alumnibloggen

 

 

 

En stund i hönshuset (Jessica Peterson, 2015-06-26)

Gästblogginlägg av Niclas Silfverhammar – LiU-alumn ifrån lärarprogrammet Det är något visst med att gå ut i hönshuset på morgonen för att titta till hur hönsen har det. Byta vatten och fylla på mat, [...]

Inspirerande och trevligt – utvärdering av Career Talks (Maria Karlberg, 2015-05-26)

Nu har vi fått in utvärderingarna från årets Career Talks och det är rolig läsning. Det känns som om vi lyckades med vår föresats, att upprepa förra årets succé. Helhetsbetyget blev 4,4 av 5 och ord [...]

Dela LiU-minnen och vinn bokmässebesök (Maria Karlberg, 2015-05-25)

I år är det 40 år sedan Linköping fick sitt universitet! Firandet är i full gång, bland annat fanns en särskild LiU-40-vagn med i SOF-kårtegen för en dryg vecka sedan. Vi vill gärna veta hur du som är [...]


Facebook

 


Namn och nytt


Carl Erik Thomas Andersson är IT-konsult på Experis IT. Han har läst Teknisk fysik och elektroteknik (civ ing) med examen 1979.

Lisa Claesson är operatör på Flextronics. Hon har läst Biologprogrammet med examen 2013.

Christian Samuelsson är verktygskonstruktör på Combitech. Han har läst Maskinteknik (civ ing) med examen 2014.

Joanna Engström är konsultansvarig på Industrikompetens. Hon har läst Personal- och arbetsvetenskapliga programmet (kand) med examen 2013.

Kristoffer Jansson är logistikcontroller på Spendrups Bryggeri. Han har läst Flygtrafik och logistik (kand) med examen 2014.

Viktor Claesson är Digital ASIC/FPGA Designer på Ericsson. Han har läst Teknisk fysik och elektroteknik (civ ing) med examen 2015.

Sandra Örtenberg är leg. arbetsterapeut på Social- och omsorgskontoret. Hon har läst Arbetsterapeutprogrammet med examen 2014.

Olle Seidlitz är HR-konsult inom Kinda kommun. Han har läst Personal- och arbetsvetenskap (kand) med examen 2014.

Andreas Haglund är processberedare på Scania CV. Han har läst Maskinteknik (civ ing) med examen 2014.

Mattias Hörman Berggren är Business Coordinator på Swiss Reinsurance Company ltd. Han har läst Internationella civilekonomprogrammet med examen 2014.


Hitta oss på...

LinkedIn

LinkedInLiU Alumni på LinkedIn

TwitterSidansvarig: alumni@liu.se
Senast uppdaterad: 2015-06-25