Göm menyn
Årets alumner 2013
Mingel
Mick

LiU Alumni

Håll kontakten med oss!

LiU Alumni är ett sätt för alumner (tidigare studenter) från Linköpings universitet att hålla kontakten, med varandra och med oss. Även om studietiden här tar slut behöver inte din relation med oss göra det.

Genom att anmäla dig till LiUs alumninätverk får du inbjudningar till våra alumnievent, som ofta består av mingel och mat, kanske något spännande föredrag eller underhållning, som studentspexet. Nätverket är också till hjälp om du vill hitta tidigare studiekompisar och bygga nätverk av gamla och nya kontakter. Alla medlemmar får tidningen LiU Magasin hem i brevlådan med reportage om intressant forskning, spännande alumner och nyheter från universitetet.

 

Medverka!

KalendariumKalendarium

För att kunna anmäla dig till en del av träffarna behöver du vara medlem i alumninätverket. Medlemskapet kostar ingenting.

3/9 Nyss tagit examen? Välkommen på Alumnikalas!

Under Kalasmottagningen firar vi nya studenter och nya alumner (tidigare studenter). Så, du som tagit examen under året, missa inte festen! (Du behöver registrera dig i nätverket för att kunna anmäla dig)

13/9 LiTHs alumnigolf

Alumninätverket 

Logga in/ anmäl dig


Alumnibloggen

Läs alumnibloggen

 

 

 

Alumnimingel i Almedalen (Annika, 2014-08-18)

Almedalsveckan är späckad med spännande arrangemang som konkurrerar om besökarnas uppmärksamhet. Linköpings universitet hade välbesökta seminarium den 1 juli på viktiga teman som skola, migration och åldrande. Linköpings universitet och East Sweden ordnade ett alumnimingel senare på kvällen. Runt 150 personer, alumner (tidigare studenter) från LiU och deras medföljande gäster, kom dit för att umgås […]

Nyss tagit examen? Grattis och välkommen på Alumnikalas! (Annika, 2014-08-14)

Om du har tagit examen under året så uppfyller du kraven för vad vi kallar en alumn (före detta student) och du är därmed varmt välkommen på Alumnikalas 3 september i Cloetta Center! Alumnikalaset är en del av Kalasmottagningen där vi firar såväl nya studenter som nya alumner. För en sak är säker: Studielivet må […]

Äventyret fortsätter (Camilla, 2014-06-04)

Gästbloggare: Frida Södermark, LiU-alumn från lärarprogrammet När jag skrev i detta forum sist hade jag kommit hem efter ett halvårs tjänstledighet från min tjänst som gymnasielärare. Ett halvår som jag spenderade i Tyskland. Närmare bestämt i Berlin, som bredvid mitt kära Norrköping, är min favoritstad. Jag hade olika ströjobb, njöt av det staden har att […]


Facebook

 


Namn och nytt


Lars Bengtsson är vd på Curovis AB. Han har gått Industriell ekonomi med examen 1981.

Maria Bladh är konsult hos Etteplan. Hon har gått kandidatprogrammet i systemvetenskap/verksamhetsanalys och it-design. Examensår 2013.

Alexander Brenner är kommunikatör på Gävle kommun. Han har gått Kultur, samhälle och mediegestaltning med examensår 2013.

Alexander Eriksson är Senior Research Assistant, Marie Curie Research Fellow vid University of Southampton. Han gick kognitionsvetenskapliga programmet, examen 2013.

Joanna Eriksson arbetar som biomedicinsk analytiker hos Klinisk Patologi. Hon tog examen från Biomedicinsk analytikerutbildning 2013.

Johan Genneby är partner på SH/FT AB och har gått Politices magisterprogrammet. Han tog examen 2004.

Anders Lindén är programmerare på Motion Control i Västerås AB. Han har läst datateknik och tog examen 2014.

Ronja Thorsen är socialsekreterare och anställd på Södertälje kommun. Hon har gått kandidatprogrammet i samhälls- och kulturanalys. Examensår 2013.                          

Emelie Åkerblom är laboratorieingenjör på VPdiagnose/Västerås Petroleumkemi AB. Hon har läst kemisk analysteknik och tog examen 2013.


Hitta oss på...

LinkedIn

LinkedInLiU Alumni på LinkedIn

 

Twitter

 


Månadens 7:augusti 2014

Anna-Maria SvedbergAnna-Maria Svedberg, alumn från masterprogrammet Applied Ethology and Animal Biology, 2011-2013

1. Arbetsplats

Etologica

2. Minne från LiU
Alla timmar spenderade vid Torget för grupparbeten

3. Bästa fritidsintresse
 Hundträning

4. Favoritresmål
Borta bra men hemma bäst!

5. Om jag vann en miljon

Skulle jag kolla om det verkligen var sant flera gånger och sedan köpa mig ett hus vid en sjö

6. Bästa present jag fått

Ett par hemmagjorda tofflor, som såg ut som sälar, av mina vänner

7. Bästa lärare

Per Jensen, professor i etologi, LiU

Läs fler Månadens 7-intervjuer genom att Logga in/bli medlemSidansvarig: alumni@liu.se
Senast uppdaterad: 2014-08-20