Göm menyn

Career Talks 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håll kontakten med Linköpings universitet!

LiU Alumni är ett sätt för alumner (tidigare studenter) från Linköpings universitet att hålla kontakten, med varandra och med universitetet. Även om studietiden här tar slut behöver inte din relation med oss göra det.

Genom att anmäla dig till LiUs alumninätverk får du inbjudningar till våra alumnievent, som ofta består av mingel, mat och något spännande föredrag eller underhållning (till exempel studentspex). Nätverket är också till hjälp om du vill hitta tidigare studiekompisar och bygga nätverk av gamla och nya kontakter. Alla medlemmar får tidningen LiU Magasin hem i brevlådan med reportage om intressant forskning, spännande alumner och nyheter från universitetet.

 

Håll kontakten genom att bli medlem eller logga in här

 


 

KalendariumKalendarium

För att kunna anmäla dig till en del av träffarna behöver du vara medlem i alumninätverket. Medlemskapet kostar ingenting.

Sista datum för att nominera till Årets alumn 3/6

Nominera kandidater till utmärkelsen Årets alumn.

Alumniträff i Almedalen 29/6

Mer information kommer.

LiTH:s alumnigolf 12/9

Golftävling för alumner från Tekniska fakulteten (LiTH).


Alumnibloggen

Läs alumnibloggen

 

 

 

10 Ways to Succeed as a Young Professional (Jessica Peterson, 2015-05-18)

Gästblogginlägg av Juliette Ramberg de Ruyter, LiU-alumn från Gymnasielärarprogrammet med inriktning Samhällsvetenskap och Religionsvetenskap I graduated from Linköping University fall 2014 with a [...]

Grattis LiU 40 år! (Maria Karlberg, 2015-05-13)

I år är det 40 år sedan Linköping fick sitt universitet. Närmare bestämt var det den 28 maj 1975 som universitetet invigdes och blev landets sjätte. Jubileumsfirandet drar igång nu i maj och [...]

Femte året med Årets alumner (Maria Karlberg, 2015-05-11)

Nu är vi återigen på jakt efter Årets alumner: före detta studenter som har gjort avtryck. Hjälp oss gärna genom att nominera kandidater. De ska ha läst vid Linköpings universitet i minst två år på [...]


Facebook

 


Namn och nytt


Carl Erik Thomas Andersson är IT-konsult på Experis IT. Han har läst Teknisk fysik och elektroteknik (civ ing) med examen 1979.

Lisa Claesson är operatör på Flextronics. Hon har läst Biologprogrammet med examen 2013.

Christian Samuelsson är verktygskonstruktör på Combitech. Han har läst Maskinteknik (civ ing) med examen 2014.

Joanna Engström är konsultansvarig på Industrikompetens. Hon har läst Personal- och arbetsvetenskapliga programmet (kand) med examen 2013.

Kristoffer Jansson är logistikcontroller på Spendrups Bryggeri. Han har läst Flygtrafik och logistik (kand) med examen 2014.

Viktor Claesson är Digital ASIC/FPGA Designer på Ericsson. Han har läst Teknisk fysik och elektroteknik (civ ing) med examen 2015.

Sandra Örtenberg är leg. arbetsterapeut på Social- och omsorgskontoret. Hon har läst Arbetsterapeutprogrammet med examen 2014.

Olle Seidlitz är HR-konsult inom Kinda kommun. Han har läst Personal- och arbetsvetenskap (kand) med examen 2014.

Andreas Haglund är processberedare på Scania CV. Han har läst Maskinteknik (civ ing) med examen 2014.

Mattias Hörman Berggren är Business Coordinator på Swiss Reinsurance Company ltd. Han har läst Internationella civilekonomprogrammet med examen 2014.


Hitta oss på...

LinkedIn

LinkedInLiU Alumni på LinkedIn

TwitterSidansvarig: alumni@liu.se
Senast uppdaterad: 2015-05-21