Göm menyn

Career Talks 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håll kontakten med Linköpings universitet!

LiU Alumni är ett sätt för alumner (tidigare studenter) från Linköpings universitet att hålla kontakten, med varandra och med universitetet. Även om studietiden här tar slut behöver inte din relation med oss göra det.

Genom att anmäla dig till LiUs alumninätverk får du inbjudningar till våra alumnievent, som ofta består av mingel, mat och något spännande föredrag eller underhållning (till exempel studentspex). Nätverket är också till hjälp om du vill hitta tidigare studiekompisar och bygga nätverk av gamla och nya kontakter. Alla medlemmar får tidningen LiU Magasin hem i brevlådan med reportage om intressant forskning, spännande alumner och nyheter från universitetet.

 

Håll kontakten genom att bli medlem eller logga in här

 


 

KalendariumKalendarium

För att kunna anmäla dig till en del av träffarna behöver du vara medlem i alumninätverket. Medlemskapet kostar ingenting.

Alumnikalas 2/9

Vi välkomnar nya alumner i samband med Kalasmottagningen i Saab Arena.

LiTH:s alumnigolf 12/9

Golftävling för alumner från Tekniska fakulteten (LiTH).

Alumnimingel på Bokmässan 24/9

Möt LiU-forskare och alumner i LiU:s monter.

Årets alumner firas 10/11

LiU firar Årets alumner. Mer information kommer.


Alumnibloggen

Läs alumnibloggen

 

 

 

Mer konsert än mingel i Almedalen (Maria Karlberg, 2015-08-25)

Vid alumniminglet i Almedalen i slutet av juni fick LiU Alumni en ny hjälte: musikern Timo Räisänen. När affischnamnet Markus Krunegård fick förhinder i sista stund trädde Timo in och tog publiken med storm. I utvärderingen efter träffen får han välförtjänt högt medelbetyg: 4,6 av 5. Dock är det flera av deltagarna som konstaterar att […]

I sagans värld (Jessica Peterson, 2015-08-11)

Gästblogginlägg av Anna Södergård, LiU-alumn från Personal- och arbetsvetenskap Nostalgin kommer över mig när vi rullar in i Östergötland och närmar oss Linköping via röda ladugårdar och solvarma kossor. Slätten, schlätta, fjärde storstadsregionen och det som en gång var hem. Gradvis har Linköping blivit det min barndomsstad tidigare var ensam om att vara; en plats […]

En stund i hönshuset (Jessica Peterson, 2015-06-26)

Gästblogginlägg av Niclas Silfverhammar – LiU-alumn ifrån lärarprogrammet Det är något visst med att gå ut i hönshuset på morgonen för att titta till hur hönsen har det. Byta vatten och fylla på mat, se hur mycket kycklingarna har vuxit och kanske ligger det ägg i redena. Så nyvärpta att de fortfarande är lite ljumna […]


Facebook

 


Namn och nytt


Johanna Malm är kommunikatör på Norrköping Vatten och Avfall. Hon har läst Kultur, samhälle, mediegestaltning med examen 2005.

Andreas Ringedal är UX/UI-designer på Sigma Technology. Han har läst Design och produktutveckling (civ ing) med examen 2014.

Nils Lidman är skattejurist på Grant Thornton Sweden. Han har läst Affärsjuridik (master) med examen 2015.

Magnus Wiberg är forskningsassistent vid Linköpings universitet. Han har läst socionomprogrammet med examen 2015.

Erika Henriksson är logoped inom Region Jämtland Härjedalen. Hon har läst logopedprogrammet med examen 2015.

Amanda Borneke är praktikant på A Win-win World. Hon har läst miljövetarprogrammet med examen 2015.

Emma Eriksson Maggi är doktorand vid University of Trento. Hon har läst Gender studies - intersectionality and change (master) med examen 2015.

Nicklas Wennerqvist är lärare inom Linköpings kommun. Han har läst Grundlärare 4-6 med examen 2015.

Oscar Rosander är Order coordinator på Volvo Construction Equipment. Han har läst civilekonomprogrammet med examen 2015.

Elin Bjärkse är leg. sjuksköterska inom Region Östergötland. Hon har läst sjuksköterskeprogrammet med examen 2015.


Hitta oss på...

LinkedIn

LinkedInLiU Alumni på LinkedIn

TwitterSidansvarig: alumni@liu.se
Senast uppdaterad: 2015-08-25