Göm menyn
Mingel
Career Talks
Mick

 

Håll kontakten med Linköpings universitet!

LiU Alumni är ett sätt för alumner (tidigare studenter) från Linköpings universitet att hålla kontakten, med varandra och med universitetet. Även om studietiden här tar slut behöver inte din relation med oss göra det.

Genom att anmäla dig till LiUs alumninätverk får du inbjudningar till våra alumnievent, som ofta består av mingel, mat och något spännande föredrag eller underhållning (till exempel studentspex). Nätverket är också till hjälp om du vill hitta tidigare studiekompisar och bygga nätverk av gamla och nya kontakter. Alla medlemmar får tidningen LiU Magasin hem i brevlådan med reportage om intressant forskning, spännande alumner och nyheter från universitetet.

 

Håll kontakten genom att bli medlem eller logga in här

 


 

KalendariumKalendarium

För att kunna anmäla dig till en del av träffarna behöver du vara medlem i alumninätverket. Medlemskapet kostar ingenting.

Alumniträff med spex 24/2-15

Alumniträff i samband med kommande uppsättning av Linköpings Studentspex.

Öppna föreläsningar

Alumner är förstås också lite extra välkomna till LiU:s öppna föreläsningar. Några exempel:

Strimman på Campus Valla om Filosofiska fakultetens forskning.

Forskning i framkant på Campus US om aktuell medicinsk forskning.

Samtal vid Strömmen på Visualiseringscenter C.

 

Alumnibloggen

Läs alumnibloggen

 

 

 

Och jag som inte skulle jobba med barn… (Emilia, 2014-11-19)

Gästblogginlägg av Rikard Tordön, LiU-alumn från Psykologprogrammet 2003-2008      Andra delen av mitt liv började med en rejäl kris vintern 2001-2002, bara för att bekräfta den gamla sanningen att [...]

Mitt år som hund. (Emilia, 2014-11-13)

Alexander Brenner, LiU-alumn från Kultur, samhälle och mediegestaltningsprogrammet. ”Det är här fan det dummaste jag någonsin har gjort”, tänker jag under tiden jag står på perrongen med mina två [...]

ABB-vd och I-alumn tillbaka för strategisk samverkan (Maria Karlberg, 2014-11-12)

När Johan Söderström, vd för ABB Sverige, kom till LiU för att skriva avtal om strategisk samverkan passade han på att hålla en lunchföreläsning med temat ”industrin är inte bara för tekniker”. [...]


Facebook

 


Namn och nytt


Markus Klasson är projektingenjör/konsult på Miweco. Han har läst Maskinteknik (ing) med examen 2008.

Karl-Johan Karlsson är forensiker vid Statens kriminaltekniska laboratorium. Han har läst Datavetenskap med examen 2006.

Jenny Widén är kommunikatör vid Linköpings universitet. Hon har läst Grafisk design och kommunikation med examen 2012.

Niclas Jönsson är Counsellor (Education & Science) vid Australiens ambassad i Brasilien. Han har läst Internationella ekonomprogrammet med examen 1998.

Sebastian Leth är Management Trainee på Jetpak. Han har läst Industriell ekonomi (civ ing) med examen 2014.

Louise Lennersten är Head of Human Resources på Narrative. Hon har läst Personal- och arbetsvetenskapliga programmet med examen 2007.

Niclas Brännberg är vd på CAEQ AB och har läst Maskinteknik (civ ing) med examen 1988.

Christoffer André är auktoriserad redovisningskonsult på Aklero Ekonomi AB. Han har läst Ekonomprogrammet med examen 2009.

Elisabet Eriksson är System Area Responsible på Volvo Car Corporation. Hon har läst Teknisk fysik och elektroteknik (civ ing) med examen 1995.

Karin Karlsson är chef för produkt- & serviceerbjudande på SJ, division produkt. Hon har läst Personal- och arbetsvetenskapliga programmet.


Hitta oss på...

LinkedIn

LinkedInLiU Alumni på LinkedIn

TwitterSidansvarig: alumni@liu.se
Senast uppdaterad: 2014-11-17